Kategoriler
Felsefe

-12345.Gün #SenKimsin | Who are you?

Bugün 4 Ekim 2016. Benim takvimime göre -12345.gün. Herkes bunun anlamını soruyor. Ben dahil 🙂 Ama asıl soru şu. Sen kimsin ve kendini gerçekleştirmek için daha ne kadar bekleyeceksin?

#SenKimsin projesinin amacı, gençlerimizin birbirinden farklı kimlikleri ile toplumda kendilerine yer bulabileceklerini, herkesin farklılıkları ile beraber yaşayabileceğine dair umutlarını tazeleyebilecekleri, kendi tecrübelerini, kimliklerini ve hayallerini paylaşabilecekleri bir hareket başlatmak. Ben de bu videoyla harekete küçük bir katkı sağlamak istedim. Hikayelerim, geçmişim ve renklerimle bu benim. Beni dinlediğinde ve anladığında biraz da senim.

Peki ya sen kimsin?

#SenKimsin hareketine sen de katıl, videonu #SenKimsin etiketiyle hemen paylaş!
https://www.youtube.com/channel/UC4LahsgFwFG9jbzofhwLULA

“-12345.Gün #SenKimsin | Who are you?” için 6 yanıt

Merhaba,

20 yaşında bir üniversite öğrencisiyim, aşırı utangacım ve asosyalim. Yeni bir insanla tanışmak benim için gerçekten çok zor. Konuşmaya çalıştığımda yüzüm kızarıyor, karşımdaki kişi beni duymadığını söylüyor. Birine ilgilendiğim şeyleri anlatırken acaba karşımdakini sıkıyor muyum gibi düşüncelere takılıyorum. Genelde neden konuşmadığımı soruyorlar (Bu durum canımı çok sıkıyor.) ve konuşmayı sevmiyorum diyerek geçiştiriyorum. Başkalarına bakıyorum konuştukları konular zerre ilgimi çekmiyor ve mantıksızca geliyor. Bu yüzden de muhabbete dahil olmuyorum. Kısacası kendi halimde bir yaşantı sürüyorum ancak bu durum yalnızlaşmama ve mutsuz olmama neden oluyor. Videolarınızı beğenerek takip ediyorum. Hikaye anlatıcılığı kavramını başarılı şekilde uyguluyorsunuz. Sormak istediğim tam olarak bu. Yani bunu nasıl yapıyorsunuz? Karşımdaki insana fikirlerimi, düşüncelerimi sizin gibi nasıl etkileyici bir şekilde ifade edebilirim? Ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum, 20 yılım böyle geçti ama böyle devam etmesini istemiyorum. Umarım geri dönüş yaparsınız. Çalışmalarınızın başarılı bir şekilde devamı dileğiyle, hoşçakalın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir